Supportavtal

1. Personal på plats

Vi har personal som både kan utföra arbete hos er för att utbilda och bygga upp kompetens, eller att låta er egen personal använda YelloTAB Support verktyg.

Er organisation får ett eget utrymme att hantera supportärenden och möjlighet att skräddarsy och grafiskt anpassa er egen Helpdesk.

2. Telefon support

Dygnet runt callback service, innebär att det alltid finns en telefonsvarare som tar emot ditt ärendet och en person löser ditt problem snarast möjligt eller återkommer för att höra mer om  ditt problem. Är du känd  i systemet så skickas också en bekräftelse på din e-post adress

3- YelloTAB Support

Support inbyggd direkt i din produkt med möjlighet att uppdatera skicka feedback och rapportera fel i produkten.Med bra dokumentation löser du själv snabbt de problem som uppstår.

Hur fungerar tjänsten

A: YelloTAB

Den gula fliken på toppen av sidan visar att det finns lättläst information anpassad till den specifika siten,  Uppe till vänster hittar man kända problem som andra användare har haft och om inte det hjälper så kan man ringa supporten och rapportera sitt problem.

B: YelloTAB - Remote Support

För att kunna ge support på distans ställs andra krav än när man med egna ögon kan se produkten. Det är viktigt att båda parter har tillgång till samma information och gärna har en översiktsbild att använda som referens. När vi hanterat ditt problem så publicerar vi en lättläst notic om ditt aktuella problem och hur du löste problemet så att andra kan lära av dig och slippa göra samma misstag.

C: YelloTAB - mobil

 

Nöjda kunder

Naturligtvis finns klienter både för tablets och mobiltelefoner för att göra användarupplevelsen så bra som möjlig.

Bästa sättet att förbättra något är att använda fakta, och med utgångspunkt av data kan man förbättra användarupplevelsen. Ni väljer era egna mätvärden men som åtgångspunkt använder vi följande supportformel f(x)